Kasar: Analytics Publikasi Konten rampung kanthi bener

Yen perusahaan sampeyan nandur modal ing pangembangan konten, sampeyan bakal nemokake analytics standar ora mung frustasi. Mangkene sawetara sebab… penulis, kategori, tanggal publikasi lan menehi tag. Ana pitakon tartamtu sing dijaluk perusahaan sampeyan sing ora bisa dijawab: Apa konten sing diterbitake ing wulan iki paling apik? Panulis apa sing nggawe lalu lintas paling akeh menyang situs kita? Tag apa sing paling populer? Apa wae kategori konten sing paling populer?

5 Dashboard Google Analytics sing Ora Bakal Nggawe Wedi Sampeyan

Google Analytics bisa medeni akeh para pemasar. Saiki kita kabeh wis ngerti pentinge keputusan sing didhasarake data kanggo departemen pemasaran, nanging akeh wong sing durung ngerti arep miwiti ngendi. Google Analytics minangka alat tenaga listrik kanggo para pemasar sing analitis, nanging bisa luwih gampang dibandhingake tinimbang sing kita sadhar. Nalika miwiti ing Google Analytics, sing pisanan sampeyan kudu nggawe analytics sampeyan dadi bagean ukuran cokotan. Gawe

Spundge: Koordinasi Konten Kolaboratif kanggo Tim

Spundge nggawe gampang nglacak informasi paling apik, nyaring ilmu, mbentuk ide sing apik, lan nggawe konten sing berpengaruh. Dheweke duwe versi gratis lan versi profesional platforme. Spundge PRO minangka platform konten sing ngidini tim lan individu nemokake, ngrampungake, nggawe lan nyebarake konten sing duwe pengaruh lan pengaruh. Spundge ngidini sampeyan: Lacak - Lacak konten sing paling apik, diatur kanthi becik dadi Notebook miturut topik, acara, wong utawa struktur apa wae

Sukses liwat Laporan Panggunaan Otomatis

Ing tugasku, kita nggunakake Salesforce minangka alat Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Salesforce minangka salah sawijining sistem sing luar biasa sing bisa nindakake apa wae, nanging biasane mbutuhake usaha supaya bisa tekan kana. Salah sawijining upaya gedhe sing saya maju yaiku Salesforce yaiku laporan panggunaan pemasaran email kanthi proaktif sing dikirim saben wulan kanggo saben pangguna. Laporan kasebut nyedhiyakake sawetara wawasan babagan aplikasi sing saiki digunakake