10 Hal sing Ditinggalake Agensi Sampeyan sing Bakal Ngganggu Bisnis Sampeyan

Wingi, aku seneng nggawe bengkel karo Asosiasi Pembicara Nasional regional, sing dipimpin dening Karl Ahlrichs. Kanggo pamicara umum, penting banget kanggo ngarsane web lan mayoritas pamiarsa kaget amarga nemokake sawetara kesenjangan gedhe ing strategi kasebut. Umume iki amarga industri wis ganti banget ... lan umume agensi durung tetep njaga. Yen sampeyan mung nggawe situs web, kayane mbukak toko ing

10 Fitur Ilang saka Blog Sampeyan

Sawetara umpan balik sing wis dakkirim saka para pamiarsa yaiku yen durung menehi akeh umpan balik babagan blogging Martech Zone. Dadi - dina iki aku ngira bakal njupuk pendekatan sing beda lan ndeleng teknologi ing sekitar program blogging sampeyan kanggo menehi dhaptar fitur fitur sing bisa ditliti lan ditrapake blog. Robots.txt - Yen sampeyan mbukak root (alamat dhasar) domain sampeyan, tambahake robots.txt menyang alamat kasebut.