Pengaruh Merek ing Keputusan Tuku Pelanggan

Kita wis nulis lan ngomong akeh babagan atribusi lan keputusan tuku amarga ana hubungane karo produksi konten. Pangenalan merek duwe peran penting; bisa uga luwih saka sing sampeyan kira! Nalika sampeyan terus nggawe kesadaran merek ing web, elinga manawa - sanajan konten bisa uga ora langsung nyebabake konversi - bisa uga ngakoni pangenalan merek. Yen ngarsane saya tambah lan merek sampeyan dadi sumber sing dipercaya,