Kebiasaan Konsumen adhedhasar Jender

Wong-wong ing G + nggabungake infographic kanggo nyedhiyakake sawetara nuansa babagan kabiasaan konsumen khusus gender. Malah ing lingkungan blanja sing didhukung web saiki, paribasan lawas manawa wanita luwih seneng blanja tinimbang pria isih ditrapake. Loro-lorone online lan online, wanita kanthi teratur nggawe keputusan tuku sing luwih akeh lan umume ngramal pengalaman blanja tinimbang mitra kakung. Pemasar cerdas ngerti manawa kudu disesuaikan karo para target target, mula saiki uga kita

Mangkene carane ngucapake matur nuwun tanpa tembung!

Kampanye sing apik banget lan ide sing kudu digunakake kanggo sapa wae sing nganggo seragam sing ngorbanake wektu, kulawarga lan uga urip kanggo awake dhewe. Kampanye Syukur: Klik kanggo video kasebut.

Kirim Pesen Liburan menyang Pasukan!

Ora weruh apa-apa? Klik liwat kiriman…