Tema Acara Paling Apik kanggo WordPress

Kita lagi nyiapake penggalangan dana kaping pindho kanggo Leukemia & Lymphoma Society kanthi Festival Musik & Teknologi ing kene ing Indianapolis tanggal 26 April. Pungkasan taun iki kita ngoleksi luwih saka $ 30,000 lan kita ngarep-arep bisa ngalahake taun iki. Ing taun iki kita mutusake nggawe ulang acara kasebut supaya luwih gampang dielingi, lan nggawe situs sing bakal nggambarake rasa seneng sing luar biasa taun kepungkur. Kabungahan kita nalika nggawe ulang jeneng teka maneh