Nggolek Mratelakake panemume Kapindho? Atusan?

Ana badai nalika aku promosi nggunakake crowdSPRING. Wong-wong sing ana ing komunitas desain sing aku hormati sanadyan rada ora munafik kanggo ngapresiasi crowdSPRING lan sistem spek liyane kayata 99desain, nalika menehi saran kanggo ngrekrut agensi desain uga. Aku ora ngandel yen ana siji utawa liyane, aku ngurmati loro-lorone! Aku nantang sawetara Ora! Panyengkuyung khusus nggawe saran: Kepiye startup bisnis dadi apik