Infographic: Strategi Anyar Muncul Kanggo Nggawe Pertumbuhan Eceran Kanthi Google Ads

Wacan: 3 menit Ing panaliten taunan kaping papat babagan kinerja industri ritel ing Google Ads, Sidecar nyaranake supaya para pengecer e-commerce mikirake maneh strategi lan golek papan putih. Perusahaan kasebut nerbitake riset ing Laporan Benchmarks 2020: Google Ads in Retail, panelitian lengkap babagan kinerja sektor ritel ing Google Ads. Temuan Sidecar nuduhake pelajaran penting sing kudu dipikirake para pengecer ing saindhenging taun 2020, utamane ing lingkungan lingkungan cairan sing digawe dening wabah COVID-19. 2019 luwih kompetitif tinimbang saiki,