Botco.ai: Solusi Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA

Platform obrolan HIPAA-cecek Botco.ai terus maju, nambahake Marketing Chat Kontekstual lan dashboard analytics canggih. Pemasaran Chat Kontekstual ngidini para pemasar miwiti obrolan sing disesuaikan karo prospek lan pelanggan adhedhasar cara ngunjungi situs web utawa properti media perusahaan. Dasbor analytics anyar nyedhiyakake wawasan jero babagan pitakon lan tindak tanduk pengunjung. Bebarengan karo integrasi Botco.ai karo email, CRM, lan sistem pemasaran liyane, Pemasaran Chat Kontekstual nggawa level personalisasi kanggo pacelathon

5 Fitur Penting sing kudu digoleki ing Platform Bangunan Formulir Online

Yen sampeyan lagi golek cara sing gampang, efisien, lan aman kanggo nglumpukake informasi sing dibutuhake saka klien, sukarelawan, utawa prospek, kemungkinan tukang nggawe online bisa nambah produktivitas kanthi cepet. Kanthi ngetrapake pembangun formulir online ing organisasi sampeyan, sampeyan bakal bisa nyegah proses manual sing akeh wektu lan ngirit wektu, dhuwit, lan sumber daya sing cukup. Nanging, ana sawetara alat sing bisa dipilih, lan ora kabeh gawe formulir online digawe padha.

ActiveTrail: Platform Pemasaran Email lan Marketing Otomatis sing Gampang Digunakake

Kanthi cabang ing AS, Israel, Jerman, Prancis lan Amerika Latin, ActiveTrail ngewangi bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran, ing saindenging jagad, kanggo ngraketake sesambungan karo klien. Wiwit diwiwiti minangka proyek internal, perusahaan kasebut dadi panyedhiya layanan email multi-saluran utama, nawakake platform pemasaran canggih. Fitur Platform Marketing Email AktifTrail Kalebu Pemasaran Email - Gampang nggawe kampanye email responsif seluler. Alat ekstensif kalebu pemicu, manajemen kontak, editor gambar, ulang tahun

Media Sosial ing dalan kanggo umur dawa miturut GDPR

Luangake dina mlaku-mlaku ngubengi London, New York, Paris utawa Barcelona, ​​nyatane, kutha apa wae, lan sampeyan bakal duwe alesan yen sampeyan ora nuduhake ing media sosial, kedadeyan kasebut ora kedadeyan. Nanging, konsumen ing Inggris lan Prancis saiki nuduhake kabeh masa depan media sosial sing beda-beda. Riset mbukak prospek surem kanggo saluran media sosial amarga mung 14% konsumen yakin manawa Snapchat isih bakal ana sajrone dasawarsa.

6 Pamblokiran Kanggo Going Global Kanthi E-Niaga Sampeyan

Pangowahan kanggo adol omnichannel katon jelas, sing paling anyar didhukung dening pamindhahan Nike kanggo adol ing Amazon lan Instagram. Nanging, ngalih menyang perdagangan lintas-saluran ora gampang. Pedagang lan panyedhiya ngupayakake njaga supaya informasi produk tetep konsisten lan akurat ing kabeh platform - saengga 78% pedagang ora bisa ngupayakake panjaluk konsumen kanggo transparansi. 45% pedagang lan pemasok ilang $ 1 + mil ing bathi amarga ana tantangan