14 Istilah Beda sing Digunakake ing Platform Otomatisasi Pemasaran

Aku ora yakin kenapa para pemasar mesthi kepeksa nggawe terminologi dhewe kanggo meh kabeh ... nanging kita ngerti. Sanajan platform otomatisasi pemasaran duwe fitur sing cukup konsisten, saben penyedia otomatisasi pemasaran paling populer nyebutake saben fitur beda. Yen sampeyan ngevaluasi platform, iki bakal dadi bingung nalika ndeleng fitur siji-sijine nalika jujur, kabeh fitur sing padha kasedhiya. Kadhangkala, swarane kaya

12 Langkah-langkah kanggo Nggawe Permintaan kanggo Agensi Anyar Sampeyan

Minggu kepungkur minangka minggu sing luar biasa ing Dunia Pemasaran Media Sosial nalika aku ngomong babagan topik Pemasaran Influencer. Nalika pamirsa umume perusahaan sing golek saran babagan cara ngetrapake strategi sing sukses, aku bali menyang omah lan duwe pitakon apik saka salah sawijining pamiarsa sing kepengin ngerti kepiye nggawe pengaruh lan panjaluk supaya bisa miwiti agensi dhewe. Aku pengin ngerti kepiye cara supaya bisa entuk klien (sing

Mangkene Cara Nggawe Liyane Ngarah Kanthi Media Sosial

Aku lagi wae ketemu karo pemilik bisnis lan njlentrehake cara sing luar biasa manawa media sosial ora mung nggawe bisnis menyang perusahaanku, nanging uga kanggo para klien. Katoné ana pesimisme sing isih ana amarga ana media sosial lan pengaruhe kanggo generasi timbal, lan aku yakin kudu dikoreksi. Umume masalah karo media sosial lan generasi utama ora ana gandhengane karo asil nyata,

Kepercayaan, Media Sosial lan Semangat Sponsor

Pungkasan taun kepungkur nalika aku mlebu ing Social Media Marketing World, aku ngobrol karo Cheryl Viirand, pendiri Freedible. Crita Cheryl ora apik banget - dheweke minangka pengacara sing ngerjakake akuisisi industri teknologi paling gedhe sing dadi penginjil panganan. Transisi kasebut kedadeyan nalika Cheryl nandhang penyakit bencana lan ora didiagnosis kanthi pribadi lan karo anake. Sing dadi masalah yaiku alergi pangan lan sensitivitas sing nyebabake dheweke urip lan dheweke

Commun.it: Manajemen Komunitas Twitter Gampang

Minggu iki, aku diajak ngobrol ing Smartup (Pemasaran Smarter + Startup) dening pangadege, Tim Flint. Tim minangka guru analitik lokal. Pacelathonku fokus ing optimasi lan aku ngomong khusus babagan analytics ... nanging uga pengaruh sing ana pengaruhe kanggo upaya bisnisku. Siji wilayah sing dakwengeti yaiku dikotomi nomer sing dibutuhake supaya bisa narik kawigaten, nanging banjur ora nggatekake ngoyak nomer kasebut lan ngoptimalake kaya ing ngisor iki. Khusus