EDO: Ngukur Keterlibatan Pelanggan ing Pariwara TV

Nalika wong ngrembug babagan pariwara digital, dheweke asring ngilangi saluran siaran tradisional kaya televisi lan radio. Nanging perusahaan siaran wingi saiki ora mung nyiarake… lagi njupuk metrik keterlibatan lan panggunaan nganti kaping pindho. Saben interaksi sing sampeyan lakoni ing jarak jauh direkam kanggo ngoptimalake program lan target target iklan. Apa sing dadi mupangate layanan streaming modern saiki dilebokake ing pariwara televisi tradisional. Cara njupuk sing luwih apik

Spice Lawas Nginspirasi: Nalika Ragu, Go Dumb

Kadhangkala aku seneng pemasaran lan ngembangake strategi jangka panjang sing ngganti pemahaman bisnis, nambah resepsi merek, ngunggahake penjualan lan ningkatake sukses ing perusahaan. Dina iki dudu salah sawijine. Jagad pemasaran online murub karo strategi sing apik kanggo pria Spice Lawas. Yen sampeyan salah siji saka sawetara wong sing durung nate krungu, wong Spice Lawas kasebut pancen kerja keras mangsuli Tweet liwat saluran Youtube kanthi pribadi. Dheweke nanggapi