Statistik E-Niaga Rama-Rama: 5 Babagan Sing Perlu Dikenal dening Merk

Wis meh dina bapak! Aku kelangan Pops sawetara taun kepungkur, mula luangake wektu kanggo ngrangkul bapakmu lan tuku hadiah ... sanajan mung sawetara dhuwit. Dheweke bakal seneng sanajan dheweke ora nuduhake. Ing taun iki aku ing Lowes ndeleng alat sing apik lan aku mikir mung sadetik ... "Aku bakal njupuk salah sawijining kanggo Bapak" banjur aku kelingan dheweke

Wayahe Liburan maneh, Mangkene 10 Taktik Kanggo Ngoptimalake Asil

Aku lungguh ing kios ing bandara Minneapolis sing mulih menyang Indianapolis. Aku bubar ngrampungake intine ing ConceptOne sing rinci babagan Agile Marketing Journey lan nyedhiyakake peserta kanggo Lembar Inisiatif Pemasaran. Entuk salinan kasebut nalika maca infographic iki - mesthine bakal mbantu sampeyan! Bali menyang crita. Aku ing Austin ing Dell minggu kepungkur menehi presentasi menyang tim internasional babagan podcasting, mulih, banjur budhal

Shotfarm: Jaringan Konten Produk kanggo Merek lan Pabrikan

Salah siji saka akeh piwulang sing aku sinau nalika ing IRCE yaiku, kanggo merek lan pabrikan, e-commerce ora pati penting babagan toko perdagangan online kayata babagan toko ing hilir sing bisa adol lan nyebarake barang kanggo jenenge. . Nalika toko e-commerce nggawe lan nuwuhake hubungan luar biasa karo para pelanggan, dheweke bisa nggolek merek lan pabrikan liyane kanggo nambah inventaris barang sing bisa didol menyang

Perdagangan Broadleaf: Investasi ing Kustomisasi, Ora Lisensi

Ing ruang teknologi pemasaran, ana akeh pertumbuhan kanthi Software minangka Layanan lan kemampuan tuku sing sampeyan butuhake ing kothak kasebut. Suwe-suwe, SaaS ngatasi biaya pambangunan lan akeh perusahaan SaaS sing entek nalika menangake argumen pambangunan lan tuku anggaran. Pirang-pirang taun kepungkur, lan para pemasar nemokake ing prapatan liya. Kasunyatane yaiku build terus nyuda rega. Ana sawetara sebab kenapa

Napa Magento Terus Mimpin Industri CMS E-Niaga

Situs e-commerce biasane dadi investasi lan dibutuhake investasi sing mung perusahaan perusahaan sing bisa entuk. Semono akeh konsumen sing tuku online, pengecer terus ndeleng penurunan ing kunjungan toko - mula dadi penting banget supaya bisa nggawe e-commerce lan nyoba njupuk pangsa pasar. Nalika ana sawetara platform apik sing nggabungake hosting, panggunaan gampang, layanan lan malah sistem penjualan ... mayoritas paling dhuwur

Me-Niaga lan Masa Depan Eceran

Eceran ganti kanthi cepet - online lan offline. Biasane, perusahaan ritel duwe wates bathi sing sithik lan volume akeh kanggo ngasilake asil bisnis sing dibutuhake supaya bisa urip. Saiki kita ndeleng omzet kanthi cepet ing ritel, saiki teknologi nyepetake pertumbuhan lan nambah efisiensi. Perusahaan ritel sing ora nguntungake wis sekarat ... nanging pengecer sing nggunakake teknologi duwe pasar. Pergeseran demografi, revolusi teknologi, lan permintaan konsumen kanggo luwih dipersonalisasi

Metrik Sumber: Lacak Tuku ing Toko saka Facebook

Pelacak iklan Metrik Sumber ing toko nyedhiyakake analytics karo pengecer sing minangka asil langsung saka platform Iklan Facebook. Total konversi ing toko, penjualan saben toko, jumlah total konversi ing toko, dina dina kabeh konversi ing toko lan total penghasilan barang sing dianggep re kasedhiya. Nalika panliten nuduhake manawa iklan Facebook entuk klik luwih akeh saben taun, pangaruh sing ditambahake ing ngisor iki isih ana