Praktik Komersial Sosial

Musim liburan iki, sawetara keraguan nyebar babagan pengaruh media sosial ing penjualan e-commerce. Amarga musim liburan didominasi diskon, aku cenderung ora setuju yen pengaruh sosial saya suda. 8thBridge wis ngembangake infographic iki sing mriksa platform e-commerce lan pengaruh sosial tumrap proses tuku. 8thBridge minangka produsen Graphite, platform commerce sosial sing nggabungake pengalaman sosial menyang corong tuku. Temuan konsumen saka laporan 44%