Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Platform Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing bakal nyebabake loyalitas lan penghasilan. ECRM duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Penyedia Layanan Email (ESP) lan fokus pelanggan luwih akeh tinimbang platform Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Apa sing diarani ECRM? ECRM nguatake pamilik toko online kanggo ngerti kabeh pelanggan sing unik — kapinterane, tuku, lan prilaku - lan menehi pengalaman pelanggan kanthi migunani kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.

6 Pamblokiran Kanggo Going Global Kanthi E-Niaga Sampeyan

Pangowahan kanggo adol omnichannel katon jelas, sing paling anyar didhukung dening pamindhahan Nike kanggo adol ing Amazon lan Instagram. Nanging, ngalih menyang perdagangan lintas-saluran ora gampang. Pedagang lan panyedhiya ngupayakake njaga supaya informasi produk tetep konsisten lan akurat ing kabeh platform - saengga 78% pedagang ora bisa ngupayakake panjaluk konsumen kanggo transparansi. 45% pedagang lan pemasok ilang $ 1 + mil ing bathi amarga ana tantangan

Napa Merek E-Niaga Kudu Investasi Liyane Kanggo Instagram

Dina iki, sampeyan ora bisa nggawe merek e-commerce tanpa strategi pemasaran media sosial sing efektif. Meh kabeh pemasar (93%) dadi Facebook minangka jaringan sosial utama. Amarga Facebook terus jenuh karo para pemasar, perusahaan kepeksa nyuda jangkauan organik. Kanggo merek, Facebook minangka pituwas kanggo muter platform media sosial. Wutah Instagram kanthi cepet narik kawigatosan sawetara merek eCommerce paling dhuwur. Pangguna sesambungan karo merek liyane ing Instagram