Nuwun sewu Disqus, Aku Penggemar Saiki!

Udakara setaun kepungkur, sawetara sistem komentar wis muncul - kalebu SezWho, IntenseDebate lan Disqus. Aku nentang kabeh, nanging SezWho, amarga sing liyane ngemot komentar liwat JavaScript lan ora nyimpen komentar kanthi lokal. Masalah karo JavaScript yaiku ngemot ing browser, dudu ing server ... dadi nalika mesin telusuran nyusup kaca, katon ora owah sanajan ana komentar. Setahun mengko lan malang