Masalah karo Web 3.0 isih ana

Ngategorikake, nyaring, menehi tag, nglumpukake, nggoleki, ngindeks, nyusun, format, nyorot, jaringan, ngetutake, nggabungake, seneng, tweeting, nggoleki, nuduhake, menehi tetenger, nggali, kesandhung, ngurutake, nggabungake, nglacak, ngubungake… pancen nglarani. Evolusi Web Web 0: Ing taun 1989 Tim Berners-Lee saka CERN ngusulake mbukak Internet. Situs web pisanan ditampilake ing taun 1991 kanthi World Wide Web Project. Web 1.0: Ing taun 1999 ana 3 yuta situs web lan pangguna navigasi utamane kanthi tembung lan direktori kaya Yahoo! Web

Survei: Apa Nglumpukake utawa Nganggo Luwih Krusial?

Minangka pemasar, kita ngasilake konten kanthi mingguan (utawa malah saben dina) adhedhasar target pasar, nyengkuyung prospek kanggo ngupayakake lan maca konten. Ing salah sawijining sisih koin, kita ngarep-arep supaya dheweke bisa ngobrol lan menehi komentar babagan konten kita supaya bisa miwiti pacelathon (adhedhasar idin) karo dheweke. Ing sisih liyane, kita uga pengin dheweke ngisi formulir landing page kanggo nampa whitepaper utawa studi kasus, mula