Nuduhake Ora Cukup - Napa Sampeyan Perlu Strategi Amplifikasi Konten

Ana wektu yen sampeyan bakal mbangun, dheweke bakal teka. Nanging kabeh sadurunge internet dadi kebak banget karo konten lan gangguan. Yen sampeyan wis frustasi amarga konten sampeyan ora cocog karo biyasane, ora salah sampeyan. Barang wis ganti. Dina iki, yen sampeyan cukup peduli karo pamirsa lan bisnis sampeyan, sampeyan kudu nggawe strategi kanggo terus maju konten sampeyan

BizChat: Komunikasi Tim lan Kolaborasi

Ing ExactTarget (dina Salesforce) sing tuwuh kanthi dhuwur, siji alat sing ora bisa ditindakake perusahaan yaiku Yahoo! Utusan. Kejaba pesen hack sing asring digegirisi sing ngirim kabar "Aku mandheg" saka karyawan sing ninggalake laptop mbukak lan mlebu, alat kasebut ora bisa komunikasi cepet. Mesthi wae, sawise entuk sawetara atus karyawan, alat kasebut dadi mokal lan email dadi alat utama kita ... nanging pancen ala tenan.

Coggle: Pemetaan Pikiran Berbasis Browser Kolaboratif

Esuk iki, aku lagi nelpon karo Miri Qualfi saka Fanbytes lan dheweke wis menehi ide babagan podcast Martech Interviews ing Snapchat. Alat sing dibukak apik banget - Coggle. Coggle minangka alat online kanggo nggawe lan nuduhake peta pikiran. Bisa digunakake kanthi online ing browser sampeyan: ora ana sing bisa didownload utawa diinstal. Apa sampeyan njupuk cathetan, brainstorming, ngrencanakake, utawa nggawe kreatif banget, luwih gampang dibayangake

Torchlite: Pemasaran Digital kanthi Solusi Ekonomi Kolaboratif

Saiki, sampeyan bisa uga nemokake kutipan saka Tom Goodwin, wakil presiden strategi lan inovasi senior ing Havas Media: Uber, perusahaan taksi paling gedhe ing donya, ora duwe kendaraan. Facebook, pamilik media paling populer ing donya, ora nggawe konten. Alibaba, toko sing paling terkenal, ora duwe inventaris. Lan Airbnb, panyedhiya akomodasi paling gedhe ing donya, ora duwe real estate. Saiki ana 17 milyar dolar perusahaan ing ekonomi kolaboratif. Perusahaan-perusahaan kasebut ngalami akeh

InVision: Prototyping, Kolaborasi lan Alur Kerja

Bubar, aku nampa email kanthi tautan ing sisih ndhuwur sing ujar manawa wong-wong lagi ngrancang email anyar lan pengin menehi saran. Aku ngeklik link kasebut lan prototipe bisa diakses kanthi umum babagan desain email anyar dening perusahaan. Nalika aku mindai kaca kasebut, ana hotspot nomer (lingkaran abang) sing bisa diklik lan umpan balik sing spesifik banget diwenehake dening wong-wong sing ngunjungi kaca kasebut. Aku ngeklik

ProofHQ: Bukti Otomatis lan Otomatis Alur Kerja

ProofHQ minangka piranti lunak ndandani online adhedhasar SaaS sing nglancarake tinjauan lan persetujuan konten lan aset kreatif supaya proyek pemasaran rampung luwih cepet lan ora ana gaweyan. Iki ngganti proses email lan salinan hard, menehi alat kanggo tim review kanggo kolaborasi nyinaoni konten kreatif, lan alat manajer proyek pemasaran kanggo nglacak review sing lagi ditindakake. ProofHQ bisa digunakake ing kabeh media kalebu print, digital lan audio / visual. Biasane, aset kreatif ditinjau lan disetujoni nggunakake

Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

Kanca apik Chris Reed saka Cast A Netger sing Luwih gedhe ngirim pesen yen aku wis nyoba Canva lan dheweke kandha yen aku seneng banget. Dheweke pancen bener ... Aku ngobrol sawetara jam kepungkur bengi. Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik nalika ndeleng, nanging aku asring ngerti

MeetingHero: Aplikasi kanggo Produktivitas Rapat

Pemasar terus rapat kaya dene agensi… rapat minangka kunci ideasi lan perencanaan. Nanging rapat uga ora produktif. Nalika akeh wong pengin rapat ing saben wektu, aku asring nolak. Rapat dadi pajeg lan larang. Kadhangkala rasa wedi nyebabake rapat yen wong pengin nutupi bokonge. Ing wektu liyane, rapat ngasilake luwih akeh gaweyan sanajan durung rampung. Aku bubar nulis postingan takon, Is