CodePen: Dibangun, Nguji, Nuduhake lan Temokake HTML, CSS, lan JavaScript

Salah sawijining tantangan karo sistem manajemen konten yaiku nyoba lan ngasilake alat skrip. Sanajan iku dudu sarat kanggo umume penerbit, minangka publikasi teknologi, aku seneng nuduhake skrip sing bisa digunakake kanggo mbantu wong liya. Aku wis nuduhake cara nggunakake JavaScript kanggo mriksa kekuwatan tembung sandhi, cara mriksa sintaks alamat email karo Regular Expressions (Regex), lan paling anyar nambahake kalkulator iki kanggo prédhiksi pengaruh penjualan tinjauan online. Muga-muga