Google Co-kedadean: Wis luwih Cerdas tinimbang sing Dikira

Bubar aku nyoba tes Google Search Engine Hasil. Aku nggoleki istilah WordPress. Asil kanggo WordPress.org dadi perhatian. Google ndhaptar WordPress nganggo katrangan Platform Penerbitan Pribadi Semantik: Waca cuplikan sing diwenehake Google. Teks iki ora ditemokake ing WordPress.org. Nyatane, situs iki ora nyedhiyakake katrangan meta babar pisan! Kepiye Google milih teks sing migunani kasebut? Pracaya utawa ora, iku nemokake deskripsi saka siji