KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki

Pembeli Bisnis Beda!

Panulis copy Bob Bly nyedhiyakake dhaptar sebab kenapa pemasaran menyang bisnis beda banget karo konsumen. Aku wis nulis babagan maksud ing postingan kepungkur, lan aku yakin iki conto sing apik. Tujuan saka pembeli bisnis unik yen dibandhingake karo konsumen: Sing tuku bisnis pengin tuku. Sing tuku bisnis canggih. Sing tuku bisnis bakal maca akeh salinan. Proses tuku multi-langkah. Pengaruh tuku pirang-pirang. Produk bisnis yaiku