Nalika Sampeyan Perlu Nganggep Sistem Manajemen Konten Anyar?

Dasawarsa kepungkur, 100% klien kita nggunakake WordPress minangka sistem manajemen konten. Taun mengko lan jumlah kasebut mudhun nganti kurang saka setengah. Ana sawetara alasan sing bener kenapa calon klien lan klien saiki wis pindhah saka CMS lan pindhah menyang liyane. Cathetan: Artikel iki fokus ing bisnis sing dudu toko online. Ing ngisor iki ana pitung alasan utama sing sampeyan kudu nimbang manajemen konten anyar

StoreConnect: Solusi eCommerce Asli Salesforce kanggo Bisnis Cilik lan Sedheng

Nalika e-commerce mesthi dadi masa depan, saiki luwih penting tinimbang sadurunge. Donya wis owah dadi papan sing ora mesthi, ati-ati, lan jarak sosial, negesake akeh kaluwihan eCommerce kanggo bisnis lan konsumen. E-commerce global wis berkembang saben taun wiwit diwiwiti. Amarga tuku online luwih gampang lan luwih trep tinimbang blanja ing toko nyata. Conto babagan carane eCommerce ngowahi lan ngunggahake sektor kasebut kalebu Amazon lan Flipkart. 

7 Cara DAM sing Tengen Bisa Ngoptimalake Kinerja Merek Sampeyan

Nalika nerangake nyimpen lan ngatur konten, ana sawetara solusi sing metu - mikir sistem manajemen konten (CMS) utawa layanan hosting file (kaya Dropbox). Digital Asset Management (DAM) dianggo bebarengan karo jinis solusi iki-nanging njupuk pendekatan sing beda kanggo isi. Opsi kaya Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, lsp., Intine tumindak minangka parkir sing gampang kanggo aset pungkasan negara; ora ndhukung kabeh proses hulu sing nggawe, mriksa, lan ngatur aset kasebut. Ing babagan DAM

Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Napa Aku Saran Karo Perusahaan SaaS Kanggo Mbangun CMS dhewe

Kolega sing dihormati nelpon aku saka agensi pemasaran sing njaluk saran nalika ngobrol karo bisnis sing nggawe platform online dhewe. Organisasi kasebut kasusun saka pangembang sing nduweni bakat lan ora bisa nggunakake sistem manajemen konten (CMS)… tinimbang nyopir kanggo ngatasi solusi sing digawe ing omah dhewe. Babagan sing wis dakrungu sadurunge… lan umume menehi saran babagan ora. Pangembang asring percaya yen CMS mung minangka basis data