Napa Aku Saran Karo Perusahaan SaaS Kanggo Mbangun CMS dhewe

Kolega sing dihormati nelpon aku saka agensi pemasaran sing njaluk saran nalika ngobrol karo bisnis sing nggawe platform online dhewe. Organisasi kasebut kasusun saka pangembang sing nduweni bakat lan ora bisa nggunakake sistem manajemen konten (CMS)… tinimbang nyopir kanggo ngatasi solusi sing digawe ing omah dhewe. Babagan sing wis dakrungu sadurunge… lan umume menehi saran babagan ora. Pangembang asring percaya yen CMS mung minangka basis data