Ngadaptasi lan Nanggapi Umpan Balik menyang Hasil Hasil Pemasaran Konten

Pemasar kanthi cepet lan efektif nanggapi lan adaptasi karo umpan balik konsumen sing saiki wis dadi kinerja merek anyar. Miturut 90% saka 150 pemasar merek sing disurvei, responsif — utawa kemampuan kanggo sumber, ngerti banjur cepet nanggepi umpan balik, preferensi, lan kabutuhan - penting, yen ora kritis, kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing luar biasa. Mung 16 persen pemasar nganggep organisasine responsif banget marang konsumen, nanging ora bisa nggawe pangowahan

Cara Ngasilake B2B Liyane Kanthi Konten

Chief Marketing Officer (CMO) Council ngluncurake panaliten anyar sing fokus ing babagan pemasaran kanthi efektif bisa ngasilake lead sales sing mumpuni liwat konten kepemimpinan pamikiran sing menarik - tugas sing kabukten dadi perjuangan para pemasar saiki. Nyatane, mung 12% pemasar sing yakin duwe mesin pemasaran konten kinerja tinggi sing diprogram kanthi strategis kanggo target pamirsa sing bener kanthi konten sing relevan lan persuasif. Gagal paling ndhuwur sing mengaruhi jumlah unduhan

Nyelehake CMO ing Teknologi Teknologi Pambayaran Dibayar!

Panaliten anyar dening Dewan Kepala Pegawai Pemasaran (CMO) lan Tealium nuduhake manawa perbaikan kinerja bisnis lan pemasaran langsung ana gandhengane karo roadmap resmi kanggo ngatur teknologi pemasaran digital lan nggabungake data sing diprodhuksi saka multiplikasi titik tutul pelanggan. Entitled Quantify How Well You Unify, laporan anyar nerangake babagan kepala pimpinan pemasaran arsitek strategi teknologi pemasaran digital lan nggabungake lan ngekstrak nilai saka macem-macem sumber data pelanggan. Antarane ing

Sampeyan Bisa Mbukak Ahli Marketing Email Yen…

Ora masalah yen nggunakake agensi pemasaran email utawa bakat ing omah; pandhuan iki bakal mbantu sampeyan mbiji upaya saiki lan entuk luwih akeh rega saka pemasaran email.