DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

5 Piranti kanggo Mbiyantu Ngatur Pemasaran Sajrone Preinan

Musim blanja Natal minangka salah sawijining wektu sing paling penting taun kanggo para pengecer lan pemasar, lan kampanye pemasaran sampeyan kudu nggambarake pentinge kasebut. Duwe kampanye sing efektif bakal njamin merek sampeyan kudu narik perhatian sing pantes sajrone wektu sing paling bathi ing taun. Ing jaman saiki pendekatan shotgun ora bakal bisa dipotong maneh nalika nyoba nggayuh pelanggan. Merek kudu ngatur upaya pemasaran kanggo ketemu karo wong kasebut

Perjalanan Pelanggan lan Otomatis Retensi Retensi

Salah sawijining teknologi sing paling apik lan luwih canggih sing bisa dideleng ing IRCE yaiku Optimove. Optimove minangka piranti lunak adhedhasar web sing digunakake para pemasar pelanggan lan ahli retensi kanggo ngembangake bisnis online liwat pelanggan sing wis ana. Piranti lunak kasebut nggabungake seni pemasaran karo ilmu data kanggo mbantu perusahaan nggedhekake keterlibatan pelanggan lan nilai umur kanthi otomatis nganggo pemasaran retensi sing luwih pribadi lan efektif. Gabungan teknologi unik produk kalebu pemodelan pelanggan canggih, analitik pelanggan prediktif, penargetan hiper pelanggan,