Layanan Web Amazon: AWS Sepira Gedhe?

Nggarap perusahaan teknologi, aku gumun karo pirang-pirang hosting platform ing Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, lan Pinterest saiki mlaku ing layanan Amazon. Malah GoDaddy mindhah mayoritas prasarana ing kana. Kunci popularitas yaiku kombinasi kasedhiyan dhuwur lan biaya murah. Amazon S3, umpamane, dirancang kanggo nyedhiyakake 99.999999999% kasedhiya, nyedhiyakake triliunan obyek ing saindenging jagad. Amazon misuwur amarga rega sing agresif

Dell EMC World: 10 Syarat Ngowahi Teknologi Informasi

Wah, pirang minggu suwene! Yen sampeyan wis ngerteni aku ora asring nulis, amarga aku lunga menyang Dell EMC World nalika Mark Schaefer lan aku duwe kewajiban ngewawancarai kepemimpinan ing perusahaan Teknologi Dell kanggo podcast Luminaries. Kanggo nggawe perspektif konferensi iki, aku mlaku 4.8 mil dina pisanan lan rata-rata 3 mil saben dina sawise… lan tetep ana

Zaman Digital Ngganti Cepet Kabeh

Nalika aku ngobrol karo karyawan enom saiki, kaget yen mikir yen dheweke ora ngelingi jaman sing durung duwe Internet. Sawetara malah ora ngelingi wektu tanpa duwe smartphone. Pemahaman teknologi kasebut mesthi terus maju. Wis pirang-pirang taun suwene uripku, kemajuan teknologi wis rampung… nanging ora kaya ngono. Aku kelingan jelas nggarap 1 taun, 5 taun lan 10 taun

Entuk Review Blog utawa Situs Gratis

Sampeyan wis ngupayakake akeh situs bisnis utawa blog perusahaan, saiki wayahe nyiyapake. Kita nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummies kanggo mbantu bisnis nggunakake blogging kanggo nggawe otoritas lan entuk petunjuk online. Sanajan buku iki fokus ing platform blogging lan blogging, teori-teori kasebut kalebu menyang situs web perusahaan nganti tekan kaca kebayar saben klik. Akeh sing wis miwiti maca buku lan menehi umpan balik

Pemulihan Bencana Virtual Diterangake karo Legos

Kanca-kanca sing apik ing BlueLock nggabungake video sing apik iki, dibintangi CEO John Qualls, sing nerangake kepiye Pemulihan Bencana bisa ditanggulangi nggunakake Cloud Computing. Ing cathetan sisih, video kasebut digawe dening Cantaloupe.