Workamajig: Manajemen Keuangan lan Proyek kanggo Agensi Kreatif

Workamajig minangka sistem adhedhasar web kanggo ngatur keuangan lan proyek pemasaran lan agensi pemasaran sampeyan. Luwih saka 2,000 perusahaan nggunakake piranti lunak manajemen pemasaran kanggo departemen ing omah. Workamajig minangka piranti lunak manajemen proyek adhedhasar Web sing bisa disesuaikan sing nglancarake kabeh agensi - wiwit bisnis lan penjualan anyar tumprap staf lan eksekusi kreatif, wiwit siklus proyek nganti laporan akuntansi lan finansial. Fitur Workamajig kalebu: Akuntansi - industri