Cara Lacak Konversi lan Penjualan Efektif ing Pemasaran Email

Pemasaran email penting banget kanggo nggunakake konversi kaya biasane. Nanging, akeh pemasar isih gagal nglacak kinerja kanthi cara sing migunani. Lanskap pemasaran wis berkembang kanthi cepet ing Abad 21, nanging sajrone media sosial, SEO, lan pemasaran konten, kampanye email tetep dadi ndhuwur rantai panganan. Kasunyatane, 73% pemasar isih nganggep pemasaran email minangka cara sing paling efektif

10 Metrik Pelacakan Email Sampeyan kudu ngawasi

Nalika ndeleng kampanye email, ana sawetara metrik sing kudu fokus kanggo nambah kinerja pemasaran email kanthi sakabehe. Prilaku lan teknologi email wis suwe saya suwe - dadi manawa nganyari cara ngawasi kinerja email. Biyen, kita uga nuduhake sawetara formula ing mburi metrik email utama. Penempatan Inbox - ngindhari folder SPAM lan filter sampah kudu diawasi yen