Pentinge Whitepaper Klik

Delivra, sponsor pemasaran email klien kita, wis nggawe whitepaper sing nuduhake pentinge klik amarga bisa dadi bedane antarane adol. Pentinge whitepaper Klik mbahas alasan sing ana ing saben klik, taktik kanggo nambah tarif klik, lan sawetara pengalaman nyata kanggo nyritakake kepiye pentinge klik bakal mbantu upaya pemasaran email perusahaan sampeyan. Tambah tarif klik ing pemasaran email yaiku a

Menang Wii saka Noobie!

Kancaku sing apik, Patric… alias Pak Noobie, menehi Nintendo Wii! Patric wis dadi kanca blogku ing taun kepungkur lan akeh kopi karo kanca-kanca ing Piala Bean. Amarga seneng banget babagan gadget utawa teknologi paling anyar, penting kanggo aku ngelingi manawa bagean saka wong sing ngunjungi situsku ora duwe pitunjuk