CISPA Ora Mati

Kapan sampeyan ndeleng RUU sing diwiwiti ing Senat lan Kongres sing duwe luwih saka setengah milyar dolar saka para pelobi perusahaan, mesthine sampeyan kudu mriksa kanthi cetha minangka warga negara. Kaya sing ditulis, CISPA ora bakal nglindhungi kita saka ancaman cyber, nanging bakal nglanggar hak Amandemen kaping 4 kanggo privasi. Iki ngidini pamaréntah ndelok sampeyan tanpa surat surat. Nggawe supaya sampeyan ora bisa nemokake

Intrusi Pamrentah AS Bali ing CISPA

Apa padha… yen ana siji perkara sing ora bisa ditindakake pemerintah, mula bakal nglanggar kebebasane bangsane. Undhang-undhang Perlindhungan lan Perlindhungan Intelijen Cyber ​​(CISPA) minangka pengulangan sabanjure SOPA. Nanging, tagihan iki ora duwe kabotan sepihak kanggo kabeh wong. Alesan kenapa sawetara perusahaan kaya Facebook bisa ndeleng tagihan iki kanthi ora kabotan amarga sejatine ana sing menehi keputusan. Miturut Yayasan Elektronik Frontier: Iki