Nganyari ing Final I-Hadiah Cisco

Kanggo sampeyan sing nyengkuyung ing Kontes I-Prize Cisco: Finalis I-Hadiah Cisco, Kita ngormati sabar lan ngerti manawa sampeyan ngenteni asil kanthi cemas. Kita kudu njaluk sampeyan sabar lan ngenteni sawetara minggu maneh. Cisco pancen apik banget kanggo nggarap kabeh proses iki. Iki minangka pengalaman sing apik banget lan kita ngarepake asil! Kita bakal mrene, Cisco!

Final I-Hadiah Cisco!

Timku karo kanca-kanca sing apik, Jason, Bill, Carla, lan aku wingi menyang Cincinnati wingi kanggo presentasi I-Prize pungkasan karo Cisco. Fasilitas Carmel adoh banget, nanging Cisco kudu ngalih kita supaya tim Inovasi lengkap bisa ana. Pungkasan! Kanthi luwih saka 1100 entri internasional ing kontes kasebut, kita dipilih lan entuk 32 semi finalis. Saiki kita dadi salah siji saka 12 ide pungkasan sing ditampilake ing ngarep

Aku Finalis I-Hadiah Cisco - Nyengkuyung Idea kita

Ora asring ana kesempatan kaya mangkene - kesempatan kanggo menang $ 250,000 lan kerja karo perusahaan kaya Cisco kanggo nggawe ide sampeyan dadi kasunyatan! Sadurunge maca, kita bisa nggunakake dhukungan. Sanajan aplikasi kita wis entuk Final, kita ora bisa milih. Yen voting isih mbukak, kita bakal ngerti manawa sampeyan bakal ndhaptar lan milih kanggo kita: Dhaptar kanggo Situs Web I-Prize ing Cisco