Napa Sampeyan ngirim Kartu ing Liburan iki

Sponsor kami ing Zoomerang ngluncurake survey preinan lan nemokake 63% saka 1,000 responden bakal ngirim kertu liburan kanggo musim liburan 2011. Ing jaman nalika nganyari teks, twitter, lan Facebook minangka formulir utama kanggo nganyari pribadi saben dina, kertu liburan tetep dadi standar emas kanggo periode sajrone taun supaya masarakat tetep tetep urip supaya tradhisi tetep urip. Kanggo nggunakake analogi sing gampang: pesen media sosial yaiku kertu preinan dadi preinan

Apple njupuk cathetan saka Microsoft?

Kayane saben minggu aku ndownload update layanan liyane kanggo Vista. Paling anyar, Vista duwe Paket Layanan ing dina sing padha karo Apple nganyari 10.5.3 kanggo OS X Leopard. Wiwit nganyari Leopard, aku ngalami pirang-pirang masalah nganggo browser… yaiku Safari utawa Firefox. Dina iki aku mutusake instal maneh Safari kanggo ndeleng manawa aku bisa ngatasi iki kabeh. Nalika aku miwiti instalasi, aku

OSX Bug: Nyilikake Gambar menyang 16 Terabyte?

Iki bug sing apik banget (lan konyol) sing dakalami saiki. Aku pengin ngowahi ukuran gambar kanthi nggunakake pratinjau saka jembaré 140px nganti 100px. Pratinjau ora bakal disimpen nalika klik OK. Aku ngira wis ngerti - deleng Ukuran Asile.

Soko Ala Kanthi Iki…

Apa sampeyan nate ngrasakake kedadeyan sing ala tenan bakal kedadeyan? Screenshot saka Vista babagan Run ing MacBookPro karo Paralel 3.0 lan OSX Leopard.

Apa Sampeyan Liwati?

Wingi aku mangan awan karo kanca kancaku, Bill. Nalika mangan sup tortilla pitik sing apik ing Scotty's Brewhouse, aku lan Bill ngrembug babagan wektu sing ora enak nalika kegagalan dadi sukses. Aku mikir manawa wong sing duwe bakat bisa nggambarake risiko lan menehi hadiah lan tumindak sing cocog. Dheweke entuk kesempatan, sanajan risikone ora bisa ditanggulangi… lan asring nyebabake sukses. Yen aku kelangan sampeyan, tetep wae karo aku. Mangkene