Pemasar Dadi Kebak Crap

Aku ngrungokake Proyek Influencer. Iki minangka proyek sing menarik banget - 60 menit tips 60 detik saka Who's Who ing web sing ngomong babagan nggawe pengaruh online. Aku rada nesu yen ora diundang ngrewangi, nanging nalika ngrungokake wong-wong iki ... aku sadhar yen akeh sing umume ora sopan. Kaping pisanan, nalika maca dhaptar, rampungake peer… paling