Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Strategi Promosi Blog Saka Ahli Top Marketing

Strategi blogging sing sukses ora gampang nanging uga dudu ilmu roket. Sawetara wong mikir manawa "Yen sampeyan blog, dheweke bakal teka ..." nanging ora ana sing bisa nyebabake kasunyatan kasebut. Mesthi, sampeyan kanthi organik bisa narik kawigaten wong liya ing blog sampeyan lan bisa uga kontene. Nanging yen sampeyan ora entuk nomer nomer, sampeyan kudu nyengkuyung strategi blogging sing apik lan entuk wektu mbuwang,

Ebook Gratis: Apa Sampeyan Maen Game Nomer?

Kita wis nulis babagan kepenak banget karo awake dhewe karo EverySocial kanggo nyengkuyung para karyawan kanggo promosi merek sampeyan kanthi sosial. Sawise nindakake jabatan kasebut, tim ing kana nyedhaki lan wawancara karo aku babagan pengalaman karo media sosial. Dheweke njupuk asil wawancara lan nggawe ebook sing apik sing bisa didownload saka situs kasebut. Ora ayu amarga cangkir cangkirku ana ing sampul:)… dheweke mung nggawe tugas apik kanggo nyekel

Pengaruh Sosial

Aku ngira akeh pemasar ngerteni pengaruh sosial kaya dene jinis fenomena anyar. Aku ora percaya. Ing wiwitan televisi, kita nggunakake newscaster utawa aktor kanggo masang barang menyang pamirsa. Telung jaringan kasebut nduweni pamirsa lan ana kapercayan lan otoritas sing diadegake ... mula industri iklan komersial lair. Nalika media sosial nyedhiyakake sarana komunikasi rong arah, pengaruh media sosial isih ana

Ahli Pemasaran Inbound Sampeyan Bakal Sinau Saka Online

Kolega Dave Morse saka Delta Faucet ngaturake ucapan selamat kanggo aku dina iki kanggo nggawe dhaptar 18 Pakar Pemasaran Inbound Sing Kudu Dikenal ing Whitepaper Marketo: Nggedhekake Pengaruh Sampeyan: Cara Nambah Efek Program Pemasaran Inbound. Apa Pakar Pemasaran Inbound? Pemasaran mlebu nuduhake kegiatan pemasaran sing nggawa pengunjung, tinimbang para pemasar kudu metu kanggo narik kawigaten prospek. Pemasaran mlebu entuk perhatian pelanggan, nggawe

Google+ kanggo Bisnis

Salam kanggo kanca lan mentor media sosial, Chris Brogan, ing infographic sing kuat babagan kenapa lan kepiye bisnis kudu nggunakake Google+ kanggo majokake pemasaran online. Kunci kanggo klien yaiku integrasi telusuran jero. Aku mikir pancen apik banget yen infographic uga ngomong babagan kaluwihan Panulis! Ing kana saiki kita nguntungake paling akeh. Infographic minangka tugas paling apik kanggo nuduhake pendekatan Chris kanggo sosial

Chris Brogan Nggoyang BlogIndiana

"Saiki aku ngerti kenapa sampeyan pengin sengit karo aku!", Chanted Chris (ala Limp Bizkit) ing sawijining wektu ing diskusi panel. Pitakon kasebut yaiku babagan apa sing nyebabake para sengit ing jagad media sosial. Kasunyatane yaiku, amarga wong online nggawe merek dhewe lan ngembangake swarane lan keahliane dhewe ing industri ... sawetara wong bakal sengit marang dheweke. Aku sangsi manawa ana wong sing sengit marang Chris Brogan ... nanging yen dheweke bener