Praktik Kaca Checkout Praktik Paling Apik

Pangoptimal Situs Web Visual nggunakake data saka luwih saka 150 panggunaan studi kasus kanggo nggawe infographic iki sing nuduhake elemen kunci menyang kaca checkout sing sukses. Intine infographic ora nyedhiyakake dhaptar priksa kanggo rampung; yaiku nyedhiyakake dhaptar priksa kanggo nyoba lan ngoptimalake. 68% kabeh pengunjung e-commerce ninggali grafik belanja kanthi 63% saka $ 4 triliun kasebut bisa didol. Infographic mbukak papat elemen kanggo ngrancang kaca pamriksa