Ayo Golek Dhuwit: 8 Cara Kanggo Nggawe Lalu Lintas Media Sosial Dadi Penjualan

Penjualan media sosial minangka keahlian anyar kanggo para spesialis pemasaran ing saindenging jagad. Beda karo kapercayan sing wis ketinggalan jaman, penjualan media sosial bisa nguntungake kanggo industri apa wae - ora dadi masalah yen target target sampeyan milenium utawa generasi X, bocah sekolah utawa pamilik bisnis, fixer utawa profesor perguruan tinggi. Ngelingi kasunyatan manawa ana udakara 3 milyar pangguna media sosial aktif ing saindenging jagad, apa sampeyan pancen bisa ujar manawa ora ana wong sing pengin

Cara Ngukur lan Ngapikake Strategi Pemasaran Twitter

Ora ana akeh warta ing ngarep Twitter lan aku isih durung bisa krungu saka Jack ing Surat Terbuka menyang Twitter. Ngandika, aku isih nggunakake Twitter saben dina, nemokake regane ing antarane swara rame, lan pengin sukses. Apa sampeyan bisa nggunakake Twitter kanggo mbantu promosi merek pribadi, merek perusahaan, produk, utawa layanan? Mesthi wae! Seket pitu persen pangguna nemokake bisnis cilik utawa medium anyar ing Twitter, lan saka