Gesek Sosial: Pengalaman Pangguna sing Cerdas kanggo Sumbangan amal

Kaping pirang-pirang ing pemasaran, minangka praktik sing paling apik kanggo mbukak proses konversi, ngenali saben langkah lan prilaku, lan ngerti solusi apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi. Kanggo amal, nyopot sambungan antarane layanan sing kerja lan wektu lan lokasi sumbangan. Solusi iki saka Misereor, Slide Sosial, minangka solusi cerdas kanggo ngrampungake rong masalah sing beda: Wong ora duwe dhuwit maneh. Kothak sumbangan

Dhaptar Sampeyan kanggo Festival Teknologi sing Sukses!

Pungkasan minggu kepungkur iki, kita miwiti Acara Musik, Pemasaran & Tech Midwest kaping pisanan (#MTMW) - sawijining acara ing kene ing Indianapolis kanggo golek dhuwit kanggo Leukemia lan Lymphoma Society kanggo ngelingi Bapakku sing ilang taun kepungkur. Iki minangka acara pertama sing durung tau daklakoni dadi medeni banget. Nanging, ora ana alangan lan aku pengin menehi wawasan marang wong liya babagan sebab kenapa

Media Sosial Kanggo Keuntungan Sosial

83 persen wong Amerika pengin merek ndhukung sebab lan 41 persen wong tuku produk saka perusahaan amarga ngerti manawa perusahaan kasebut ana gandhengane karo sebab. Amarga luwih akeh perusahaan lan nirlaba sing berkembang dadi perusahaan sosial (hibrida amal lan bisnis), akeh sing ngetrapake media sosial kanggo mbantu dheweke sukses. Kita wis nuduhake sawetara bukti fantastis babagan pemasaran sebab gedhe. Muga-muga bisa dadi segmen sing bakal njeblug

Non-MediaWiki: Penggalangan dana berbasis Cloud 3.0 karo Bloomerang

Teknologi manajemen donor nirlaba wis suwe dilebokake ing UI sing drab, UX sing murah lan biaya sing akeh. Bloomerang lagi muter skrip. Didirikan ing taun 2012 dening sektor nirlaba lan veteran teknologi 30 taun, Jay Love, piranti lunak pengumpulan dana adhedhasar cloud mbantu nirlaba ngatur dana donatur. Bloomerang mbedakake dhewe yaiku fokus ing retensi donor. Sanajan akeh program piranti lunak nirlaba sing ngidini penggalangan dana kanggo njaluk lan menehi sumbangan, Bloomerang uga ngidini praktik paling apik kanggo njaga para donatur kasebut.

Sebab: Charity + Facebook = MENANG!

Aku dudu penggemar Facebook, bisa uga ora bakal ganti mengko. Kejaba pariwara konyol sing ora bakal ilang preduli kaping pirang-pirang aku takon (deleng gambar ing ngisor iki), Facebook minangka sistem tertutup - padha pengin kabeh kegiyatan kedadeyan ing platform. Iki ngalang-alangi ... lan piwulang mesthine kudu dipelajari saka AOL lan MySpace. Ing bukuku, dorongan terbuka lan integrasi Twitter pungkasane bakal ngluwihi Facebook lan Facebook