Produktivitas: Rubrik "Cepet, Murah, Apik"

Sajrone wis ana manajer proyek, bakal ana trik cepet lan kotor kanggo njlentrehake proyek apa wae. Disebut aturan "Cepet-Murah-Apik", lan butuh wektu kira-kira limang detik kanggo ngerti. Iki aturane: Cepet, murah utawa apik: Pilih loro wae. Tujuan saka aturan iki yaiku kanggo ngelingake yen kabeh usaha rumit mbutuhake perdagangan. Kapan kita duwe bathi ing sawijining wilayah, mesthi bakal kapitunan ing papan liya. Dadi