Laporan: 68% CEO Ora duwe Kehadiran Media Sosial

CEO Fortune 500 ujar manawa media sosial mbantu mbentuk citra perusahaan, nggawe hubungan karo karyawan lan media lan menehi pasuryan kanggo perusahaan kasebut. Dadi kaget yen ana laporan anyar saka CEO.com lan DOMO nemokake manawa 68% CEO ora duwe media sosial babar pisan! Nalika aku kerja ing perusahaan perusahaan, tantangan paling gedhe yaiku komunikasi fokus, target lan budaya perusahaan saka CEO