Komprèsi Gambar Kudu Kudu Kanggo Panelusuran, Optimisasi Seluler, lan Konversi

Nalika perancang grafis lan fotografer ngasilake gambar pungkasan, umume ora dioptimalake kanggo nyuda ukuran file. Kompresi gambar bisa nyuda ukuran file gambar kanthi drastis - sanajan 90% - tanpa nyuda mripat kanthi kualitas. Nyuda ukuran file gambar bisa duwe sawetara mupangate: Faster Load Times - ngemot kaca kanthi luwih cepet wis dingerteni nyedhiyakake pengalaman unggul kanggo pangguna sing ora bakal

Apa Jaringan Pangiriman Konten (CDN)?

Sanajan regane tetep mudhun ing hosting lan bandwidth, isih larang banget kanggo dadi host situs web ing platform hosting premium. Lan yen sampeyan ora mbayar akeh, kemungkinan situs sampeyan bakal alon - bakal ilang bisnis sampeyan. Nalika mikir babagan server hosting situs sampeyan, dheweke kudu njaluk akeh panjaluk. Sawetara panjaluk kasebut bisa uga mbutuhake server sampeyan komunikasi karo liyane

Pemain Streaming HTTP Langsung: 5 Fitur Sampeyan Kudu Dikenal

Pamuter HLS sing uga dikenal minangka streaming langsung HTTP minangka protokol komunikasi sing dadi ide saka Apple sing wiwitane dirancang khusus kanggo piranti Apple nanging pungkasane dadi kompatibel karo piranti liyane uga. Antarane macem-macem fitur sing bisa dipuji, platform streaming langsung HTTP nggunakake teknologi streaming adaptif sing target pelanggan streaming kanthi nyedhiyakake layanan streaming langsung sing dikarepake lan langsung ing kabeh piranti Apple. Napa kita butuh