Napa Perusahaan Sampeyan kudu mbayar DNS sing dikelola?

Nalika sampeyan ngatur registrasi domain ing registrar domain, ora mesthi ide sing apik kanggo ngatur ing endi lan kepiye domain sampeyan ngrampungake kabeh entri DNS liyane kanggo ngrampungake email, subdomain, host, lsp. Bisnis utama registrar domain sampeyan adol domain, ora yakin manawa domain sampeyan bisa ngatasi kanthi cepet, gampang dikelola, lan duwe internal redhundhansi. Apa Manajemen DNS? Manajemen DNS minangka platform sing ngontrol server Sistem Jeneng Domain

Kepiye Subdomain Rogue, Disusupi Entuk Domain Utami Ing Gangguan karo Google!

Nalika layanan anyar cocog karo pasar sing arep dakuji, biasane aku mlebu lan nyoba. Kanggo akeh platform, bagean saka onboarding yaiku nggawa subdomain menyang server supaya sampeyan bisa mbukak platform ing subdomain. Sajrone taun, aku wis nambah puluhan subdomain sing nuduhake macem-macem layanan. Yen aku ngilangi layanan kasebut, aku malah ora repot ngresiki layanan kasebut