KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki