Carts Guru: Otomasi Pemasaran kanggo E-niaga

Sayang banget yen platform e-commerce ora nggawe marketing dadi prioritas. Yen sampeyan duwe toko online, sampeyan pancen ora bakal bisa entuk potensial bathi kajaba sampeyan bisa entuk pelanggan anyar lan nggedhekake potensial penghasilan para pelanggan saiki. Matur nuwun, ana macem-macem platform otomatisasi pemasaran ing kana sing nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo target pelanggan kanthi otomatis ing papan sing biasane mbukak, klik, lan tuku. Siji kayata