Publicfast: Temokake Pengaruh, Nggawe Kampanye, lan Asil Ngukur

Perusahaan saya kerja sama karo pabrikan saiki sing pengin ngembangake merek, nggawe situs e-commerce, lan masasarake produke kanggo konsumen sing ana pangiriman omah. Iki minangka teknologi sing wis digunakake sadurunge lan siji faktor utama kanggo nggayuh jangkauan yaiku ngenali pengaruh mikro, pengaruh sing ditargetake kanthi geografis, lan pengaruh industri kanggo mbantu nggawe kesadaran lan akuisisi drive. Pemasaran influencer tetep saya tuwuh, nanging asile biasane didadekake siji kanthi langsung

Temokake Pengaruh Sampeyan: Gawe Percakapan Global sing Dipimpin Miturut Konten sing Diilhami

Pemasaran influencer nyambungake merek kanthi swara kreator konten digital sing kuat. Koneksi kasebut nyebabake obrolan asli ing saindhenging pesen merek, ngetrapake pangikut sing setya lan terlibat ing media sosial, nalika ndorong kesadaran lan keterlibatan. Iki nggawe kesadaran saka mulut ke target demografi, langsung liwat saluran media sosial sing padha ngenteni kabeh wektu. Ing Temokake Pengaruh Sampeyan, kita mbantu sampeyan nemokake swara sing pas kanggo merek lan supaya bisa entuk

Kiri: Gawe, Pilih, Aktifake, lan Ukur Pengaruh Instagram

Lefty minangka platform pemasaran influencer Instagram sing mbantu merek nyambung karo pengaruh sing paling relevan. Dipimpin dening mantan insinyur telusuran Google, tim pangembangan Lefty wis kerja suwene 2 taun kanggo nggawe platform sing paling lengkap ing para influencer Instagram. Lefty wis mbukak piranti lunak kanggo umum lan merek kaya Shiseido utawa Uber wis nggunakake. Mangkene video cekak sing menehi solusine. Lefty nggawe profil influencer adhedhasar geografi, minat,

DemandJump: Pemasaran Prediktif lan Intelijen Kompetitif

Internet minangka sumber data sing luar biasa, yen ditambang, bisa ngasilake ilmu. Nanging miturut Survei CMO taun iki, mung sepertiga pemasar sing bisa mbuktekake pengaruhe pemasaran, mung separo sing bisa ngerteni pengaruh kualitatif, lan meh 20% bisa ngukur pengaruh apa wae . Ora nggumunake yen pangeluaran analitik pemasaran samesthine bakal nambah 66% ing