Cara Nggawe Screenshot Situs Web Kanthi Ukuran Khusus Nggunakake Google Chrome

Wacan: 3 menit Yen sampeyan agensi utawa perusahaan sing duwe portofolio situs utawa kaca sing pengin dituduhake kanthi online, sampeyan bisa uga nemoni rasa sakit nyoba njupuk tangkapan layar seragam ing saben situs kasebut. Salah sawijining klien sing lagi digarap nggawe solusi Intranet sing tuan rumah sing bisa dadi tuan rumah internal sajrone watesan perusahaan. Intranet migunani banget kanggo perusahaan komunikasi warta perusahaan, nyebarake informasi pemasaran, lan diwenehake