Technologies Confident Maju CAPTCHA

Aku sengit karo teknologi Captcha. Captcha minangka antitesis panggunaan. Tinimbang nggawe gampang kanggo pangguna, teknologi kanthi sengaja ngganggu pangguna supaya bisa ngganggu skrip peretasan. Ora preduli manawa CAPTCHA dilewati karo outsourcing lan teknologi OCR sing luwih anyar. CAPTCHA: Tes Turing Publik kanthi Lengkap kanthi Otomatis kanggo Marang Komputer lan Manungsa, Matur suwun, ana wong liya sing nganggep elek banget. Technologies Confident wis nemokake cara anyar kanggo otentikasi pangguna nalika mblokir skrip hacking

Video: Konten lawan Backlinks

Akeh wong sing nglampahi lan adol wektu kanggo ngoptimalake situs web, lan bisa ngganggu nalika situs liyane duwe peringkat sing luwih gedhe nanging ora dioptimalake. Amarga ngoptimalake konten mung sepele, mula bakal narik kawigaten situs liya sing pancen ndadekake situs sampeyan Nggawe Hasil Panelusuran. Pakaryan mesin yaiku menehi asil sing relevan. Yen akeh situs liyane sing dihormati nuduhake sampeyan

Gunakake Sawetara Kapinteran lan Nyingkiri Captcha

Mbok menawa salah sawijining pengalaman pangguna paling ala sing terus daklakoni ing web yaiku teknologi Captcha. Captcha yaiku nalika gambar digawe kanthi nomer, huruf, lan kadang tembung kaya sampeyan kudu ngetik maneh menyang lapangan liyane. Iki kanggo nggagalake kiriman formulir otomatis saka spammer komentar. Amarga ora bisa ngerteni kode kasebut, mula ora bisa ngirim kiriman palsu. Captcha Flaws Iku teknologi sing ngganggu. Aku ora bisa crita kaping pirang-pirang