Sampeyan Ora Mung Siji Perjuangan karo Analytics

Kita wis nyedhiyakake definisi analitis uga nyathet kabeh analytics pemasaran online sing bisa ditemokake kanggo mbantu sampeyan ngukur pengaruh strategi pemasaran. Kaya sing sampeyan ngerteni sawetara statistik ing ngisor iki, para pemasar terus berjuang karo opsi lan asil analitik. Aku yakin inti saka iki yaiku analytics luwih asring nyedhiyakake akeh informasi, tanpa menehi saran kanggo solusi. Minangka

CoSchedule: Kalender Editorial lan Publikasi Sosial kanggo WordPress

Wah… mung wow. Aku wis maca babagan CoScedule sawetara wulan kepungkur lan pungkasane entuk sawetara wektu kanggo ndhaptar sidhang lan nyoba kanggo nyoba. Plugin pancen apik banget kanthi kemampuan liyane sing dakkarepake. Kemampuan kanggo ndeleng blog WordPress kanthi tanggalan editorial kiriman wis rampung sadurunge, sanajan kanthi kemampuan drag and drop. CoSchedule njupuk kalender editorial menyang level sing anyar.

CampaignAlyzer: Lacak lan Jalanake Kampanye Analytics

Nalika aku siyap mulang kursus babagan Ngukur Media Sosial nganggo Web Analytics minggu iki, sawetara latihan kasebut - maneh - menehi informasi marang para pamiarsa babagan cara menehi tag kampanye kanthi nggunakake alat analisis web kaya Google Analytics. Aku meh mesthi langsung merujuk menyang pembangun URL kanggo Google Analytics - nanging pancen nggawe aku salah kepiye alat kasebut ora cocog karo

Cara Nambah Pelacakan Kampanye Google Analytics menyang Hootsuite

Wingi kita ngumumake DK New Media dijenengi Mitra Solusi Hootsuite. Kita kabeh wis nggunakake akun Hootsuite Pro sajrone pirang-pirang taun lan seneng karo fitur terus lan fleksibilitas sing diwenehake kanggo tim kita. Lan… regane regane paling murah kanggo mesin penerbitan sosial. Kita wis meksa kabeh klien supaya bisa nggunakake pelacakan kampanye nalika ngirim link menyang Hootsuite. Akeh wong sing mikir kudu