BlueConic: Ngumpulake, Nggabungake, lan Ngoptimalake Lelungan Pelanggan

Kanthi pitulung data amba lan teknologi streaming, ana jinis platform otomatisasi pemasaran anyar sing nyedhiyakake gudang pusat, kanthi wektu nyata, ing endi interaksi pangguna dijupuk lan offline banjur olahpesen lan tumindak marketing ditrapake. BlueConic minangka salah sawijining platform. Dilapisi ing platform sing ana, nglumpukake lan nggabungake interaksi pelanggan lan banjur nulungi sampeyan nggawe olahpesen pemasaran sing migunani. Kemampuan kanggo nanggepi wektu nyata lan