VideoAsk: Mbangun Corong Video Interaktif, Pribadi, Asynchronous

Minggu kepungkur aku ngisi survey influencer kanggo produk sing aku kira worth promosi lan survey sing dijaluk wis rampung liwat video. Apik banget… Ing sisih kiwa layar, aku ditakoni dening wakil perusahaan… ing sisih tengen, aku ngeklik lan mangsuli kanthi wangsulan. Tanggapanku wis wektune lan aku duwe kemampuan kanggo ngrekam maneh tanggapan yen aku ora kepenak

Kepiye Tim Penjualan lan Pemasaran Sampeyan Bisa Mungkasi Kontribusi Kanggo Kesel Digital

Sawetara taun kepungkur minangka tantangan sing luar biasa kanggo aku. Ing sisih pribadi, aku diberkahi karo putu pisanan. Ing sisih bisnis, aku gabung karo sawetara rekan kerja sing aku hormati lan kita lagi mbangun konsultasi transformasi digital sing pancene bakal ditindakake. Mesthi wae, ing tengah-tengah kasebut, ana pandemi sing ngganggu saluran pipa lan nyewa… sing saiki wis bali. Nuduhake publikasi iki,

Phonesites: Nggawe Situs web Sales Funnel lan Landing Pages ing Menit Nggunakake Telpon

Iki bisa uga nesu sawetara wong ing industriku, nanging akeh perusahaan mung ora duwe model sing ndhukung investasi menyang penyebaran situs lan strategi pemasaran konten sing akeh. Aku ngerti sawetara bisnis cilik sing isih mbukak lawang-lawang utawa gumantung saka tutuk kanggo ndhukung bisnis sing apik banget. Phonesites: Bukak Kaca Ing Menit Saben bisnis kudu ngimbangi wektu, gaweyan, lan investasi pemilike kanggo ngasilake proses dodolan sing paling efisien.

Freshchat: Obrolan lan Chatbot Terpadu, Multilingual, Terpadu Kanggo Situs Sampeyan

Apa sampeyan nyopir ngarah menyang situs sampeyan, nggawe pembeli, utawa nyedhiyakake dhukungan pelanggan… saiki duwe pangajab manawa saben situs web duwe kemampuan ngobrol terintegrasi. Sanajan mungel, ana akeh kerumitan karo obrolan ... wiwit ngatur obrolan, nggawe spam, nanggepi otomatis, nuntun… bisa uga ngelu. Umume platform obrolan cukup gampang… mung relay antarane tim dhukungan lan pengunjung situs sampeyan. Godhong gedhe tenan

Pulsa: Tambah Konversi 10% kanthi Bukti Sosial

Situs web sing nambah spanduk bukti nyata bisa nambah tingkat konversi lan kapercayane. Pulsa ngidini bisnis nuduhake kabar babagan wong nyata sing njupuk tindakan ing situs kasebut. Luwih saka 20,000 situs web nggunakake Pulse lan entuk kenaikan rata-rata konversi 10%. Lokasi lan durasi notifikasi bisa disesuaikan kanthi lengkap, lan nalika narik kawigaten para pengunjung, dheweke ora bakal ngalihake perhatian saka tujuan sing dikarepake pengunjung. Iku ayu