14 Metrik kanggo Fokus karo Kampanye Pemasaran Digital

Nalika aku pisanan mriksa infographic iki, aku rada ora precaya manawa ana akeh metrik sing ilang ... nanging panganggit jelas manawa fokus ing kampanye pemasaran digital lan dudu strategi umum. Ana metrik liyane sing kita umumake, kayata jumlah tembung kunci rangking lan pangkat rata-rata, saham sosial lan bagean saka swara ... nanging kampanye biasane duwe wiwitan lan mandheg nganti ora kabeh metrik ditrapake