4 Pitakon Kanggo Takon Pengunjung Situs Web Sampeyan

Avinash Kaushik minangka Penginjil Google Analytics. Sampeyan bakal nemokake bloge, Occam's Razor, minangka sumber analitik web sing luar biasa. Video kasebut ora bisa ditempelake, nanging sampeyan bisa ngeklik gambar ing ngisor iki: Avinash nutul wawasan sing apik, kalebu nganalisa apa sing ora ana ing situs web sampeyan. Avinash nyebutake iperceptions, perusahaan sing mbantu perusahaan ngerti kepuasan pelanggan. Dheweke mung takon 4 pitakon: 4 Pitakon Kanggo Pengunjung Situs Web Sampeyan Sing Sapa