Nguasai Konversi Freemium Tegese Serius babagan Analitik Produk

Apa sampeyan ngomong Rollercoaster Tycoon utawa Dropbox, penawaran freemium tetep dadi cara umum kanggo narik pangguna anyar menyang produk piranti lunak konsumen lan perusahaan. Sawise mlebu ing platform gratis, sawetara pangguna pungkasane bakal ngonversi menyang rencana mbayar, dene akeh liyane sing bakal tetep ing level gratis, konten kanthi fitur sing bisa diakses. Riset babagan topik konversi freemium lan penylametan pelanggan akeh banget, lan perusahaan terus-terusan ditantang supaya bisa nambah dandan tambahan ing

Corong: Nglumpukake, Transformasi, lan Data Pemasaran Pakan

Amarga luwih akeh alat sing ana ing dodolan lan pemasaran sampeyan, ngasilake laporan terpusat bisa dadi perkara sing paling penting. Umume para pemasar sing ngerti nggunakake akeh wektu kanggo nglumpukake lan ngowahi data, banjur kanthi manual ngasilake laporan sing dibutuhake kanggo nglaporake babagan kampanye lan metrik pemasaran liyane. Corong: Integrasi karo luwih saka 500 sumber data Corong njupuk data sing ora apik lan ora diidoni saka kabeh sumber kanthi otomatis nggawe Data Siap Bisnis sing selaras, paling anyar, lan

People.ai: Bukak Kekuwatan Intelijen Ponggawa kanggo Sales, Marketing, lan Tim Sukses Pelanggan

Nalika intelijen buatan terus nambah weker karo akeh, aku percaya manawa iki bakal ngetokake kesempatan sing luar biasa kanggo tim penjualan lan pemasaran. Saiki, akeh pemasar digunakake kanggo ngetrapake solusi teknologi, mindhah data, nyoba, lan nganalisa asil inisiatif pemasaran kanggo nyiapake kampanye sabanjure. Janji ai yaiku sistem bisa sinau saka tumindak kita, saengga teknologi bisa ngoptimalake awake dhewe, data bisa dipindhah kanthi luwih efektif, bisa uga tes

Apa Big Data? Apa Mupangate Data Gedhe?

Janji data gedhe yaiku perusahaan bakal duwe intelijen sing luwih akeh kanggo njupuk keputusan lan ramalan sing akurat babagan bisnis. Ayo goleki babagan Big Data, apa sejatine, lan kenapa kita kudu nggunakake. Big Data minangka Band Hebat Ora babagan sing lagi dibahas ing kene, nanging sampeyan uga bisa ngrungokake lagu sing apik nalika maca babagan Big Data. Aku ora

Teknologi Apa sing Investasi Pemasar C?

Black Ink nindakake Studi Pemasaran level C 2016, ngukur para pemasar saka 2000 perusahaan paling gedhe ing Amerika Serikat kanthi penghasilan tahunan kanthi anggaran pemasaran kolektif $ 5 milyar dolar kanggo tenaga kerja lan biaya. Sinau Utama saka prioritas Pemasar Studi Black Ink yaiku kanggo luwih maju babagan merek lan sentrisitas pelanggan sing mbutuhake perbaikan dramatis kanggo infrastruktur Teknologi Pemasaran lan kapabilitas saluran omni. Akses menyang analytics canggih kanggo njupuk keputusan sing luwih cerdas "yaiku sing siji